Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi blott förstode vad om de sjunge!


Jag är här! Jag är här!

eller

Jag är kåt! Jag är kåt!


Detta är fåglarnas ordförråd
enligt en biolog!




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 550 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna