Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man försöker sätta ord på smärtan


Svarta tapeter

Steg för steg närmar sig en okänd kraft
Den är större än allt vi någonsin haft
Påverkar våra sinnen likt ett glödande klot
Det finns inget läkemedel som ger bot

Melodin du smakar är alltför seg och besk
Bilden du ger ut av mig är alltför grotesk
Ett mysterium är vad varje människa är
Vi kan bara undra var hur och när

Ni kan aldrig klura ut budskapet
Inte ens i det glittrande stjärnetaket
Den djupa sjön i skuggan döljs din själ
Den har kommit för att åter säga farväl

Jag ber om ursäkt, men din död ger mig ingen ro
Den tar mig mot flykten över en tätare bro
Jag ber om ursäkt för jag skriver om änglar och poeter
Ty poesi och krönikor över mina svarta tapeter




Fri vers av liten_snopp
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-04 05:22



Bookmark and Share


  Electra von Spindelben
Den var jättefin! Ibland fick jag inte ihop det, men du skriver så det bara kan tolkas fantastiskt vilket som.

Mvh Electra von Spindelben
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp