Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fanns där

Vad hände egentligen? Du fanns där i en evighet. Jag älskade dig men du lät kärleken sakta tyna bort.
Du förändrade mig. Vad som hände glömdes bort och här står vi på väg in i en ny tid, hand i hand. Du och jag leende. Vi har varann. Men hur? Har mina önskningar besvarats? Har jag smält? Är detta kärlek?




Fri vers av Eminemil
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminemil