Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ytan döljer sig ett mörkt inre...


Se men inte förstå

Att veta är inte alltid att se
Likt dig förstår jag min egen spegelbild
Då den stirrar tillbaks på mig
kan även den le.

Vad som syns är inte alltid vad vi är
Att se dig är inte alltid att veta
Dina ord, likt en ros har även dem sina törn.
Dina känslor är likt en man som du för evigt håller kär.

Om du hade kunnat släppa taget
Slutat leva i en dröm
Aldrig mer låtit det vara din svaghet
Hade även jag ej varit lika öm.

Nej våra läppar kan ljuga
Att dölja ett sårat inre kan vara att le
Det tar lång tid att glömma
Nej, att veta är inte alltid att se.




Fri vers av Eminemil
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminemil