Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent-Jul:I tankar

Välkommen Advent!
\"Till frid\":Mina tankar vänt
\"Jesus tankar oss sänt\"!
Har vi rätta sinnen känt?
\"Vad\" kan skrifter oss leda?
Har \"vi\" på tider ordning och reda?

\"Vem\" kan jultankar förklara?
Idéer och tankar-\"Vi allt försvara!
Far i huset:En julsup vill ha
då blev han lycklig och gla!

\"Tomten \" ej får dricka starka drycker
Barnen \"ej\" om dryckes tomtar tycker!
\"Advent\" skall med ljus här sprida
hemmet skall i i lycka glida!
Mor i huset lycka giver
glädje\": PÅ paket hon skriver!

Barnens längtan bliver lång
\"dagar\" har en långsam gång!
\"Mor\" skall många frågor då besvara
\"allt\" i mnnet hon förvara!
Tomten har en jäktad tid-Tiden Jul är jäkt och strid!
\"Till nästa år\": Tomten lever nog i frid!





Fri vers av Svengis
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-12-05 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svengis