Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du förstod aldrig hur ont det gjorde att älska dig


Jag minns nätterna…

...nätterna när du förvandlades
till ett gnyende litet barn
och jag trodde att du var på väg att dö.

Jag minns abstinensen…
nog var den ett helvete även för mig.

Den tog dig ifrån mig
varje gång jag trodde att jag höll på att vinna dig tillbaka.

Det var inte du som förde din kamp mot drogerna.
Det var jag
och jag misslyckades.




Övriga genrer av Lilla Mo
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-12-05 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa