Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärterdams sista sång

I morse dunkade Hjärterdams sista sång ur bilstereon.
Texten är påtagligt igenkännande och direkt applicerbar på mitt liv.
Morgonen, i bilen på väg till jobbet, är utan tvivel den bästa stunden på dagen.
Sju känslomässiga minuter.

Idag har Hjärterdams sista sång inte bara slagit sig på hjärnan utan letat sig in i själen och börjat väva ihop sambanden mellan texten och mitt liv.
Ett accepterat sorgset vemod vinner mark.

Jag är lyckligt olycklig och dagen har inte mer än börjat…




Övriga genrer av Lilla Mo
Läst 725 gånger
Publicerad 2007-05-03 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa