Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I klorna på en intrigmakerska...


Du och dina klor



Intriger

Besvärar mig
Sårar mig
Kränker mig
Generar mig
Sargar mig
Plågar mig

Värker och gör ont

Sliter själen ur kroppen




Fri vers av Lilla Mo
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-29 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa