Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...\"laga det med Karlssons klister\"



Hela tiden, överallt
gnager ensamheten ett stort hål i min själ

Tänk om nånting viktigt trillar ut!!

Tänk om jag tappar en...
...en känsla!!

Då blir det bara en förnimmelse kvar!

Tänk om...

(känner efter... Vad har jag kvar?)




Fri vers av Lilla Mo
Läst 843 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 14:09



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Inget här som behöver lagas med Karlssons klister iaf!
Du har känslan o skriver väl!
2007-01-20

    sunnanvind
mycket bra...
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa