Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så trött



Jag blir så trött när man möter en människa med negativ attityd.
Jag blir så trött när inget blir som jag tänkt att det skulle bli.
Jag bli så trött när har gått upp tidigt på morgonen och möts
av kritik som inte är befogad.

Jag blir så trött när folk bara gnäller på saker och ting.
Jag blir så trött när man slår på TV: n och det bara negativa
saker som sägs.
Jag blir så trött när allt är mörkt omkring mig och det inte syns
någon ljusning i tunneln.

Däremot blir jag glad av positiva människor jag möter.
Jag blir glad när saker och ting blir som man tänkt sig.
Jag blir glad när jag är ute i skogen och hör de första
fåglarna sjunga i träden.

Jag blir glad när folk ger mig sådan kritik som gör att
man kan bli bättre på saker och ting.
Jag blir glad när folk förstår vad jag menar.
Jag blir glad när jag ser att mina växter överlevt när jag
kommit hem från semestern.

Jag blir glad av att hugga ved även om det finns sura vedkubbar.
Jag blir glad av att gå omkring på varma klippor.
Jag blir glad av att kampa med mina bästa vänner.
Jag blir glad av att se att jag klarar av saker som ingen annan klarat.

Ja, det finns mycket som gör mig trött men ser jag mig omkring finns det dubbelt så mycket som gör mig glad.




Fri vers av smirnoff72
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-12-05 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smirnoff72
smirnoff72