Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logik-panik

Det brinner på tv.

I skolan får jag lära mig om hur vi är valda av en serie, med regler satta av någon annan, ingen vet vem. Mannen i grå tröja och fläckar under armarna säger att det är sunt.

Jag har så svårt att låta mig acceptera hur vi kan använda samma siffror för att få ett annat resultat, det cirkulära förfarandet torde vara uppenbart, men ges aldrig utrymme. Hur fan ska jag få alla att fatta att jag har rätt?

Men inget fungerar sunt. Förutom du kanske. Mannen med gyllene hår och hjärta varmare än det pulserande blodet.




Övriga genrer av Siv
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-12-05 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siv
Siv