Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ach

Ditt vigvatten rinner över mig som jag vore insmord i den fetaste oljan. Du når inte mitt heligaste.

Jag tappade dig för hårt. Du föll och försvann ur sikte så länge, och jag ropade efter dig i mikrofonen. \"Kan Anna komma till kassan, din mamma väntar här\".

Tiden är så långt förbi att komma åter. Vad är det du tror egentligen?

Jag tror att det är dags att erkänna slutet. Att vi är du och jag igen. Förståndet kan inte hantera att värmen bara kan ta slut. Allt är ju bara kemi.




Övriga genrer av Siv
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:46



Bookmark and Share


  Ida Karolina Bertilsson
Hmm...jag har nog lite svårt att ge dig konstruktiv kritik.
Jag bara gillar.
Tycker om energin och hur du förklarar världen, ifrågasättandet, det mänsklga, det raka...
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Siv
Siv