Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag slimpan

Han slet upp mitt inre. Som om han hade penetrerat mig med en spikbeklädd stolthet. Han hade inget val, ty det presenterades inte honom. Fri tanke?

En tung dimma låg låst över kärleken och vi kunde inte röra oss längre. De korta orden, allt för bleka för tillfället var allt vi kunde ge varandra. Hur kan man hålla vita lakan rena från blod? Blodet som sakta stelnar till en brun oformlig kaka. Som mormors brända pepparkakor som var bra för sångrösten. Pepparkakor över hela sovrummet.

Tryggheten ligger i att vi har gjort värre förut. Du och jag Slimpan. Du och jag.




Övriga genrer av Siv
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-01-02 08:50



Bookmark and Share


    Camillaa
WOW, länge sen jag läste
något så naket och utlämnande!
bra!

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Siv
Siv