Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt dig döden dö

Det är som avfall rinner ur strupen. Blanka koögon möter mig, ingen respons. Är det ok då?

Din idioti ger mig nya nivåer av förakt, dina jävla kraftlösa skratt som letar sig in i mina djupaste vråer av avsky. Tror du att det är lättare att tycka om dig för att du ler? Ett leende som stavar FLY.

SITT NER OCH HÅLL KÄFTEN! Du är inte behövd i min värld.




Övriga genrer av Siv
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 17:24



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Utstrålar dynamik, temprament och rättframhet så man studsar till.
Du menar inte att såra. Du vill bli ärligt bemött. Skulle vara intressant omm du gjorde om det här till en dikt.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Siv
Siv