Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga fler beta-versioner tack!



Bäste Gud,

Släpp en bomb över hela skiten
och börja om från början.

Men innan du gör det (börjar om alltså):
Kolla Dig noga i spegeln först.

Det finns kanske någon självrannsakan
som kan vara till nytta innan Skapelsen 2.0 släpps

Det är så jävla trist att upptäcka buggar
när det inte verkar finnas några fler \"fixes\" att ladda ner

Jag beundrar Dig verkligen
men det är något som är fundamentalt fel här

och jag har verkligen försökt förstå vad fan det är
men nu orkar jag inte tänka längre

Så om Du sänder en liten meteor rakt i huvudet på mig först
innan \"the big destroyment begins\"är jag mycket tacksam


Din ödmjuke tjänare

(Jag försöker glömma vad Du kallade mig en gång...)




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-12-06 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna