Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tolvslaget


Klä upp dig till dans,
gå på maskerad  
där du efter tolvslaget
avtäcks till allas beskådan

Födelsemärken, djupa ärr
noggrant söks den av,
din kropps mest intima delar 


Du snurrar runt till musik
likt en nickande speldocka
som försöker klamra sig fast 
 sin oskuldsfullhet




Fri vers av Rosen VIP
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-12-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP