Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C


Vi - du och jag för alltid

Med daggvåta kroppar

stod vi där under trädet

molnen var tunga

men hjärtat lätt

du beskyddade mig

som alla gånger förr

jag frös ingenting

och just då just där

visste jag att det var vi - du och jag;
för alltid.




Fri vers av Carin
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 22:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart vackert
2008-07-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbart! :)
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin