Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så som det känns att vara en klocka, det vet inte jag... Men om jag vore en klocka hoppas jag nog på att jag inte skulle behöva ticka så länge... och sluta mina dagar som Klockan jag känner...


Klockan Tickar, Frågan är när den får sluta!

Klockan tickar
Sekund för sekund
Klockan tickar
Visaren måste vara stressad
Klockan tickar
Det enda som hörs

Tick tack, tick tack

Klockan tickar
En sten seglar i luften
Klockan tickar
Stenen är kastad av hon i svart
Klockan ticka
Stenen når sitt mål

Kras klirr, kras klirr

Klockan tickar en sista gång
Visaren får vila nu




Fri vers av Ximester
Läst 603 gånger
Publicerad 2006-12-07 22:04



Bookmark and Share


    Camillaa
Jag älskar innehållet!
skön text, helt enkelt/ C
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester