Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskas: evighetsljus

till mitt mörkerrum
önskar jag lysande sken
ett ljus som brinner




Bunden vers (Haiku) av Gunilla Karlsson
Läst 801 gånger
Publicerad 2006-12-08 12:33



Bookmark and Share


    vajsa
Hoppas att ljuset får brinna länge
2006-12-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
oj fel omdöme menade 5 :)
2006-12-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Det önskar jag också, både för mig och dig, och för alla andra:)
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson