Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla ja... Men Vilken? Det vet jag inte själv... Jag känner alla känslor.. Vilken Känner du?


En känsla!



blå himmel med gråa moln
Grönt gräs med gula blommor
Söt flicka med röd klänning
Stilig pojke med slitna skor

Sommarens Bästa Stunder

Havet bris nedanför
den varma stranden


En flicka, En pojke
En äng, En himmel
En sol, En strand
En känsla, En blick




Fri vers av Ximester
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-12-08 18:04



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Påminner om de första jordgubbarna i början av sommaren, förväntansfulla, smått härliga och sköna stunder. Bra :)
2006-12-08

    Camillaa
FIN BESKRIVNING
/ C, oj caps, men orkar inte skriva
om allt. . soryy , HAHAH
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester