Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelningen \"Förlegade ord\" (2)


- Herregud människa! Har du inget samvete!?
\'
- Nä, men jag vet hur jag ska ge dig ett helvete.... lilla vän!




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-12-09 01:04



Bookmark and Share


  småbusig
Påminner mig om en klassisk felskrivningsgroda... "Denna limpa är bakad utav bara helvete"
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna