Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logos


ordet
som den nakna kroppen
är skapande och död

- innanför, frigörs
den talande
från sig själv

utarmas,
faller sönder

nu, nästan otydbart

kan jag inte längre
forma mitt språk
i dess döende




Fri vers av J. Deuleuvre
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-09 03:30



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Dina texter är så enomt spännande och verkliga... SKRIV MER OCH OFTARE!!! (eller är det så att fåordigheten är det som äger tyngd i en pladdrig tid?)
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

J. Deuleuvre