Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesti





Jag vill passera –
som när Du genombryter dem

den brända marken och den
skimrande vita hammocken
där stenarna -

kalla
av Eckhart och Plotinus
förebådat exilen

som om ordet
skurit tungan ur deras mun
murat den slutenhet
som utgör den sista
posten -

att passera tröskeln
till hemkomst




Fri vers av J. Deuleuvre
Läst 571 gånger
Publicerad 2005-06-05 22:34



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Hemkomsten är ett evigt tema
2006-08-15

  Masoud Vatankhah
Amnesti......vilket vackert ord!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

J. Deuleuvre