Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott


Jag minns så mycket av verkligheten,
den stinkande hettan, och sommarens ödemark

Det fanns inget namn, i din identitet
; övergiven var den ett fäste

Denna dag har fallit, obemärkt
som eftermiddagen förtorkat
i kroppen

I ett andetag
belägrad av kärlek

ber jag -

krossa mig eller välsigna mig!




Fri vers av J. Deuleuvre
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-08-08 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. Deuleuvre