Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Lev väl...



Så blodigt död
var födelsen

när ditt svallande hår

klipptes bort
genom natten





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-12-09 13:10



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
hmm... tänker på en annan dikt som jag läst en gång... där att ändra hårfärg var första steget på den nya vägen, vi gör det ofta, särskilt kvinnor, manifesterar ändring i livets gång... och det brukar fungera *L* kort, fin och stark dikt.
2006-12-12

  sockerspöket
Hmm.. djup och vacker. Men man får fundera en stund
2006-12-10

  Mackan
väcker känslor
även om jag kanske inte förstår den fullt ut
2006-12-10

  Nina V A
Oj den här var mäkta pannvecksframkallande!!!!
2006-12-09

    ellabella
*tänker... funderar.. över det skrivna*
dessa ord berör.. på något obeskrivbart sätt.. måste nog återkomma.
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson