Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan



Vandrar
på himlens
trådar

Finner
jag kan se
det du
aldrig
mig
kan ge

Floders
drömmar

Skogars
hopp

Lågans
liv








Fri vers av Micael Axelsson
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-12-09 13:46



Bookmark and Share


  Hating
åhhh!
2007-02-13

  sockerspöket
vacker och talande. Gillade verkligen ditt sätt att skriva texten :)
2006-12-10

    Erika H
en sorgligt stämd önskan
en örn som cirklar utan ett byte i sikte
över skogarna och floderna
viner den bistra insikten
och den snärtar till
på känslig kind
en underbart skriven dikt
verkligen fin
erika
2006-12-10

  Nina V A
Underbart öppnande inledning som tråcklar in en i texten med fina stygn,
kännbart vemod och önskan svävar runt hela vägen ner, anar sorg och smärta men som sagt en stark önskan, du kan du!
2006-12-10

    ellabella
Sorglig.. drömmen mot verkligeheten... Men det finns kanske andra saker att ge?
Det här fastnade jag för:

Vandrar
på himlens
trådar


underbart formulerat... vackert, en känsla som följer hela dikten.
2006-12-09

    Tuva Lisa**
verkligen jättefin ;)
2006-12-09

  Night Soul Woman
Bra skrivet!Men jag måste fråga dig en sak. . . Textenformatet liknar en trollstav. Vet du att du kan få precis vad du önskar dig med din trollstav?
2006-12-09

    Lindizz
bra skrivet, texten berör mig.
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson