Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Facklor



Högt och ljudligt
mot himlens tindrande
gnisterkorn

Lever vi

Vi
som brinner

För 
varann

Med
varann

Mot
varann

I
varann




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:19



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Förtrollat.. om de brinnande, de synliga, som stjärnorna på en klar midnattshimmel.. om den brinnande flamman mellan älskande.. i en egen sfär.. smärtsamt, vackert.
2007-01-10

  KonstigaKatter
Intressant... titeln, valda ord, upprepningar samt formen - som en brinnande fackla där elden inte kan släckas...
2006-12-12

    ellabella
De inledande raderna är som magi.. förtrollade..
känslan följer hela dikten.
Vackert.. "Levande Facklor" tycker om titeln..
2006-12-11

  Azerola
Ja här sprider det värme och känslor på en gång. Såå underbart skriven
2006-12-10

  sockerspöket
Åh vad fin denna var! målande ord med djup innebörd
2006-12-10

    Tuva Lisa**
Mycket intressant
2006-12-10

    ej medlem längre
Mycket vackert
2006-12-10

    Syrak
Ja, jag gillar den, det är så mycket värme i denna text, vi brinner högt och ljudligt........fin rytm allt genom
2006-12-10

    Erika H
och i facklornas sken kan allt hända
för när man brinner
räds man inga vatten
lämnar man kylan
och träder in i ljuset
och värmen
mot, med och i varandra
härlig text
vacker
erika
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson