Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert ögonblick



Lyckans tårar
smeker
kindens fjun
när
det älskande paret
blir
till ett





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 18:19



Bookmark and Share


  Jannike
*älska* Känner igen det där.. men du ger det ord.
2007-03-11

  Ola Rydberg
Snyggt
2006-12-16

  ia VIP
*vackra tårar
gör minnet
oslagbart..*

innerliga ord
som beskriver
ett ögonblick
av fullständig lycka....
2006-12-12

    Manuela
Me like ;)
2006-12-12

    ellabella
Ett vackert ögonblick fångat i ord.. inte så lätt alla gånger, men här flyr det inte.
2006-12-11

  sockerspöket
kärlekens vackra ansikte :)
2006-12-10

    Erika H
ett vackert ögonblick fångat
och levererat
med ömhet och värme
vackert skrivet
erika
2006-12-10

  Nina V A
O ett vääääldans fint ögonblick *ler*
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson