Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är så stark

Hon är så stark
Men vem har gett henne ett val
Hon är så snäll
Men hon tänker elaka tankar om er allihop
Hon är så glad
Men egentligen vet hon inte hur lycka känns
Hon är så bra
Men egentligen är hon sämst av alla

Hon är så stark
Men egentligen vill hon bara lägga sig ner och dö
Hon är så snäll
Men det är inte hon som valt att vara det
Hon är så glad
Men ett påklistrat leende är inget leende alls
Hon är så bra
Men ingen vet att hon misslyckas med allt

Hon är så stark
Är det starkt att välja att inte dö
Hon är så snäll
Är det snällt att gång på gång stjälpa sig själv
Hon är så glad
Är det glädje som kommer efter en liter vin
Hon är så bra
Är det bra, att förstöra allt...




Fri vers av zolaris
Läst 483 gånger
Publicerad 2004-12-30 16:38



Bookmark and Share


    Badbollen
Bra skrivet. Gillar speciellt "Hon är så glad
Är det glädje som kommer efter en liter vin"
Vill så gärna veta hur allt slutar.
2005-01-01

  malin.
det är precis så här jag lever, bra skrivet. Alltid kul att läsa när någon fångat ens egna tankar.
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

zolaris