Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Är Du?

älskling, var är du just nu
jag undrar vad du gör
jag undrar om du nån gång tänker på mig
jag undrar om du slösar bort en minut av din värdefulla tid på att tänka på mig

för
det enda jag gör är att tänka på dig
jag tänker på dig för varje sekund som går
jag tänker på dig varje gång klockan tickar
jag tänker på dig för varje slag mitt hjärta slår




jag önskar att jag hade vingar
för då skulle jag flyga till dig
o kolla att allt är OK med dig




Fri vers av kristin_88
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-10 22:34



Bookmark and Share


  Manal
kan relatera detta till en tid i mitt liv, en tid som är över men vacker att se tillbaka på. Tack
2006-12-11

  Nanno
åhh.. så finn..känner igen längtan och undran..
kram
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

kristin_88

Mina favoriter
kärleks kaka !