Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handens avtryck


Jag ville skriva något vackert

och skrev

om kärlek

Jag ville skriva om sorg

och skrev

i tårar

i tårar
jag ville skriva om längtan

och skrev

om hopp


Jag ville skriva något meningsfullt

och skrev

om livet


Jag ville skriva om känslor

och lät bladen gjuta

all hopp och förtvivlan
av ett liv i sorg
då vacker kärlek blev till tårar




Fri vers av Rosen VIP
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-12-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP