Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............Ord i flickans huvud formar ett falskt gensvar....


ELEFANT

Där ensam sitter flickan
sneglar bakåt på sig själv
letar efter något att säga
Ignorerar de blickar som solen
släcker
Möter tomma skrattgropar som fortfarande
hånler åt tankarna, stör atmosfären
Skär håll i den heliumfyllda ballongen
Slaktar och skriker
förlorar helt förståndet
Ord i flickans huvud formar
ett falskt gensvar
hennes ögon minns
att de sett
En elefant glömmer aldrig




Fri vers av Melisaac
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-10 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac