Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska dig blev en bortglömd saga

Att älska dig blev en för länge sedan bortglömd saga
En mörk och enslig historia
En berättelse om en förvriden värld
Och tillplattade önskningar som inte orkar leva
Som jag inte förmår mig leva
Detta eviga kvävandet
Den plågsamma strypningen av en hand
Som tillhör mig själv




Fri vers av Doorvena
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-12-11 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doorvena