Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm i mitt eget vilosystem

nu med huvudet laddat
kroppen oscillerar
konfigurationen som tränger sig på;
(n, l, ml, ms)
koppla, LS-koppla, koppla dig till verkligheten!

dröm i mitt eget vilosystem
se den inneslutna laddningen
Gauss, du som var min vän
har nu blivit mitt huvudbry

den svarta kroppen strålar
sitter där och utstrålar
så diskret, så obestämbar
jag känner ej din energi
men tiden kan jag bestämma

beauty, charm, strange
ni är då inte godtyckliga!

mikrokosmos är förunderligt...




Fri vers av Doorvena
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-01-15 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doorvena