Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en liten plyschsoffa i mitt inre där du kan bo


Ville att handen som var nära min på tunnelbanestången skulle vara din
och den skulle nudda min hand
och du skulle lägga den ovanpå min
och krama den

medan du log och värmde mig på alla sätt och vis

Jag ville att du skulle vila dina vackra små lenläppar på mina
och andas sådär djupt och suga ut alla små kärleksord ur mig

och viska tillbaka dom i mitt öra

Du kunde ha fått värma din hand i min
eller kanske innanför klädlagrena
och jag hade ju inte klagat
det enda jag skulle vilja skulle ju vara att du skulle bli varm
Du skulle ju
le och smeka min mage lite lätt och kyssa mig på kinden
och nafsa sådär i håret
för att sedan bara andas mot min hals
Jag skulle stänga mina ögon och mitt hjärta skulle dunka som det alltid gör när jag är med dig

djupt inne i själen
och ut igen




Fri vers av Kim Berglund
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-12-11 20:22



Bookmark and Share


  hyena
mumsi. :)
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim Berglund
Kim Berglund