Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du?

hur det är att knappt våga sova för då tar bara mardrömmarna vid och jagar dig tills du vaknar.

inte vågar vara ensam.

det inte hjälper när någon ligger i din säng och försöker hålla din hand.

snart lägger jag in mig. orkar inte med.

allt är borta.

och jag är inget alls.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 383 gånger
Publicerad 2004-12-31 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin