Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Jordens livmoder

 

Natten sov inbäddad
i mörkt täcke
dagen vakna under
himlens fäste
dricker gryningens dagg

Solen bjuds in
i jordens näste

Den djupa magma
en våg darra och
ur djupet rammas
mot himlen ett palats

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-12-12 11:41



Bookmark and Share


  * Ammi *
mkt vackert poetat, men skriv gärna dricker ist f dricka (dricker gryningens dagg) kanske... i all vällmening ..
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP