Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen efter stormen fanns nya ansikten hos oss


Dag 2


Du var berusad

av vågorna
och jag var full

av bara dig
vinden lade sig

mellan oss
och bara dog




Övriga genrer av Lany
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-12-13 01:52



Bookmark and Share


  sirinan
vacker o så öm jag gillar den mycket! ^_^
2007-02-09

    Erika H
åhh... starkt
jag smälter bland dina ord
stilltje
när det borde storma
och vågorna gå höga
underbart skrivet
erika
2006-12-17

  Per Rydberg
Dina antydningar är som öar i ett hav av associationsmöjligheter med en uppsjö av tolkningar. Precis lagom för att kittla fantasin, just tillräckligt för att ordens enkla skönhet ska framstå! Jag tackar för läsningen!
2006-12-13

  Roger VIP
Återigen manar du fram evigeten i minimalismens anda
Fattar inte hur du kan få in så många känslor i så få ord
Haiku kan ju vara starka men det här är i en klass för sig
Du är en mästare på att skriva Lanow's Lany
Wikipedia informerar:
LaNow - Konsten att skriva en LaNow, Namnet baseras på
ett nic från poeter.se Lany som grundade stilen och
ordet now efter diktformens oerhörda närvaro.
2006-12-13

  Manal
Alltså vad ska jag säga, du fick mitt hjärta att stanna på slutet, vackert.
2006-12-13

  Smultris
du är grym i dina kortisar.... så jävla bra...
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany