Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då dina drömmar försvann.



Jag tror, att jag kysste dig för ivrigt.

Kläder revs omkull, dit de for,
mot taket, golvet, tavlan
och lampan där invid.

Du försvann bort,
bort i stundens hetta,
bortom tankars milt sunda förnuft.

Jag rev, du slet och sa en sista gång

Älskar dig

Passionerat hett efter täckets förivran,
du bittert grät, åt vita fläckars spår. 

Fan ta mig, förlåt!
Hur kunde vår kärlek,
så lätt förleda oss? 

Jag log, du skrek

GÅÅÅ! FÖRSVINN!

Aldrig mer igen, skall vi, springa mot varandra,
vid mötandet på gatan, utanför Nordens Stad.
Aldrig mer igen, skall vi, någonsin igen... säga Hej.

För du hatar att älska mig,
som vi gjorde då.





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:45



Bookmark and Share


  Hating
\"För du hatar att älska mig\"
*känna igen sig*
2007-02-13

  Nettan
Här är ytterligare en tjej i raden med ovationer för en otroligt bra skriven text. Jag bara älskar första raden...
2007-01-14

  Merrlina
vacker
2006-12-17

  prinscess VIP
denna dikten var fylld med starka känslor
2006-12-13

    Syrak
Känsloladdat dikt, där känslorna tar över förnuftet. Bra skriven..
2006-12-13

  sockerspöket
Det finns så mycket som kan gå fel.. så mycket man borde tänka på, men inte alltid gör. Du har fångat det väldigt bra, med starka ord och påtagliga beskrivningar
2006-12-13

    Sofia HM
Denna är stark och hjärtslitande.
En mycket bra beskrivning av den bittra eftersmaken av passion, åtrå och lust.
Vackert Micael! Du berör....som alltid.
2006-12-13

    ellabella
Mycket stark.. hetsigt skriven.. hetsigt möte. Passion är inte så lätt alltid.. inte heller ensamhet och tröst.. Sista två meningarna är pricken över i:t.
2006-12-13

    Suzylu*
Jag gillar den :) Tilltalande
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson