Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

En dröm blir sann
En tanke blir verklighet
En önskan går i uppfyllelse
Två händer finner varandra
Två hjärtan fylls av värme
Två vägar möts och blir en




Fri vers av Bivita
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:23



Bookmark and Share


    susi
väldigt bra ;)
2007-02-17

  Nanno
jätte vacker skrivet...
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Bivita
Bivita