Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembersnö (haiku)


Kristaller av is
en skyddande slöja, som
döljer bevisen




Bunden vers (Haiku) av Bivita
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-12-19 22:53



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Känner hur det bildas frost i mina näsborrar. Gillar leken med ord. Du är bra på att leka med ord.
2007-08-07

    Elin Sundström
Snygg haiku! Gillar "kristaller av is" .
2006-12-20

  Söder
Fint diktat i snöväntans tider.
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bivita
Bivita