Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sova

Har stirrat i taket en alltför lång stund,
sekunder blir minuter

varför kommer inte John Blund?

Tankarna om dig kan jag inte stoppa,
minuter blir timmar

varför föll jag ner i denna soppa?

I mitt huvud snurrar ständigt ditt namn,
natten blir morgon

hittar du någonsin tillbaka till min famn?





Fri vers av Bivita
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-12-14 18:34



Bookmark and Share


    Cammo
Bra skrivet
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bivita
Bivita