Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stressa inte...


Kärleksstress

Många i vårt land längtar efter kärlek
Gränslösa känslor utan sorg och utan svek
Ett förhållande med kyssar och smek
Men är inte den inställnigen lite för vek
För om du mår dåligt och bara skriker och svär
Skulle allting bli bra då om du plötsligt blev kär
Är det värt att göra bort sig för att få sig ett ligg
Är det värt att få cancer för att få röka en cigg
Du tvingas förnedra dig själv med yviga gester
Bara för att få hångla på en massa olika spritfester
Folk som är kära dom bara ljuger
Ta inte första bästa, ta någon som duger
Nej tro inte på deras råd du blir bara lurad
och i din desperata jakt på kärlek helt och hållet sönderstrulad
Du blir manipulerad, du blir inte du
Du blir bara en bonde som söker en fru




Fri vers av Johan Salberg
Läst 688 gånger
Publicerad 2006-12-15 21:01



Bookmark and Share


  soulmate_
så jäkla klockren!man kan ju inte annat än hålla med tyvärr...:D
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg