Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa..


Unromantik

Ska du säga det så säg det rätt.
Och om du inte säger det alls, så säg det.
Men jag försökte att förklara att det är inte lätt.

Ska vi gnälla nu igen
Om vem som tycker mest om vem.
Jag älskar dig mer än vad du älskar mig,
men jag säger det att det skiter jag i så länge det bara är vi.
Du gnäller, skäller och tjatar.
Du förvrider, förvränger och hatar
Mig
Här får jag ingen ro, här har jag fått nog.
Du säger att jag ljuger och inte är sann,
jag känner mig sårad av att bli dömd av din kalla hand.

Men jag kan visa dig på ett annat sätt,
jag ska ge dig allt på ett annat vis.
Men om du inte vill se, ja då fan är det inte mig du vill vara med.

Men vad är det, det är nu?
Är du ledsen, kan jag hjälpa dig ur.
Slappna av, tänk inte på det.
Nähä var det inget, ja men skit i det.

Du gör mig matt och sned,
vad förväntar du dig att få ut av det.
Jag är dum och jag är elak.
Jo jag vet,
men det är en reaktion på din okunnighet.
Jag är egoistiskt och allt sånt där.
Men du ska veta att du är lika dan,
så det är inte bara jag som är ve och skam.

Romantik en kärleksreplik.
Romantik det kommer aldrig bli vi två,
jag kommer nog aldrig lära känna dig ändå.
Romantik en trevlig fredlig ung människa, med båda fötterna på jorden
Och gör allting som man borde.
Romantik en sadistisk ritual
där dom vill ha mer en vad man har.




Fri vers av John 5ire
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-12-17 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John 5ire