Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor av det...

 

Jag kommer nog
kanske
aldrig
att göra världen
bättre
med mina
Kramar

Fast...

Kramar
gör alltid
någon

Glad




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-12-17 14:12



Bookmark and Share


  Hating
*KRAAAAAAAM*
2007-02-13

    Erika H
känner en kram från dig just nu
och den ger jag gärna tillbaka
tack för att du sprider
värme med dina ord
du förgyller min dag
erika
2006-12-19

  sockerspöket
Så sant så sant :)
2006-12-18

    Lindizz
Blir så glad när jag läser din text..du har fått ner detta så bra skrivet på få ord.
2006-12-18

    Manuela
Du har då gjort mig glad med dina kramar!*Ler* och jag kommer fortsätta kramas..kedjereaktion kan nog bidra till en lättare vardag ;)
Kram på dig Micael frånManuela!
2006-12-18

  Lilla My* VIP
Kramar är nog det som gör alla
människor glada**eller hur??
Fin text o fundering!
2006-12-18

    ellabella
Och varm i själen, och om händerna när det behövs...
så kanske gör dina kramar världen bättre ändå, för någon...
Tror nog att världen vore än sämre utan dem...
2006-12-17

  Tärningen är kastad
En kram skadar aldrig
2006-12-17

  Nina V A
Jamen visst, o blir någon glad så smittar det sig i eviheters svallvågor och vips har världen blivit a better place - ringen är sluten!! :)
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson