Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad att jag lyssnade



Dina
mjukt lyckliga
tår
trippar
nätt, nätt
över trappans
lutande steg
till
våran kammare
där
kärlekens sältsöta doft
ännu
ringlar kvar
som
enda vittne
om vad
Du
denna dag
viskade
i mitt
öra





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-12-17 19:45



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Poetiskt, vardagligt vackert..
Smekande kärleksfullt och tryggt..
Även Hon var nog glad att du lyssnade ;)
2007-01-10

  ia VIP
så otroligt mycket värme som strålar från dina ord
omfamnar oss läsare och vaggar
de inre till ro
lyckan finns
bara just så där enkelt

du skriver oerhört vackert
2007-01-05

    Erika H
Jag blir så glad
när jag läser
din dikt
mjukhet som strömmar
i ord som värnar om
det lilla i en viskning
Vackert
erika
2006-12-19

  sockerspöket
annorlunda stil men ändå en väldigt vacker dikt
2006-12-18

    Lindizz
väldigt fint skrivet...
2006-12-18

    Manuela
Mmmm..härligt och fint.Låter så gulligt det där med lyckliga tår *biter mig i läppen*det har du gjort bra!
Kramar:Manuela
2006-12-18

    ellabella
Ord som en viskning, trippar i denna dikt.. hänförelse.. förförisk.. mjukt mellan dröm o verklighet.. mycket finstämt.
2006-12-17

  prinscess VIP
vad romantiskt vackert
2006-12-17

  Tärningen är kastad
Viktigt!Viktigt!Man får inte glömma efterspelet minns lika viktigt som förspelet ,vilket jag tycker du får fram här i en underbar text
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson