Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aurum

~~~


i vinternatten
föddes hon på nytt

ur en gnistrande aura av guld




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-12-18 10:16



Bookmark and Share


  annso.fie
Så kort men så magisk! Underbart skrivet
2007-01-06

  swimsus@gmail.com
Så fint...så sprött och vackert...
tindrande snö och gnistrande själ..
Magi!
2007-01-05

    Bodil Sandberg
Läckert ...sprakar och glimmar...om denna dikt...förgyller min stund!!!
2006-12-19

  Rachel Roth
aurum är mycket vackert...
2006-12-18

  Daniel_78 VIP
änglaspel
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan