Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt händer det...



Står
med mynningen
pekandes
i hans
hår

En
bedjan lyser
från desperatets
livligt blöta
tår

Något
målar väggen
kladdigt
rött

Barnets
skrik seglat
bort 
bort
mot tystnaden

Vad
i det här
är det
som jag ej
kan
förstå
då blåljusen
blinkar

Snälla!

Blås
i era trumpeter
få mig att
vakna

Säg
någon
att det är
en dåligt
filmad

Dröm






Fri vers av Micael Axelsson
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-12-19 16:48



Bookmark and Share


    Erika H
lika snabbt som en blinkning
och allt är för evigt
oåterkalleligt
stark berörande text om det som bara inte ska hända

starkt och välformulerat
erika
2007-01-20

  Nettan
Målande avskräckande bilder. Mycket bra skildrad förvirran och gränsöverskridande handling. Rubriken bryter av mot resten av texten, men det gör bara sitt till!
2007-01-14

    Manuela
Missfall?Kanske är det jag som tolkar galet, men det var det första som slog mig.
Du skriver berörande som alltid och det griper tag i mig som läsare!
Karm:Manuela ;)

P.s önskar dig en god fortsättning!D.s
2007-01-04

    ej medlem längre
Underbart, tack för läsningen!
2007-01-04

    Tuva Lisa**
O, jättebra! :D Jag har inte varit inne på ett tag så jag har inte sett dina nya dikter, men den här var så bra så (;
2006-12-26

  Nina V A
Oj den var bedövande målande rak. Man känner rädslan och förvirring i vilket som är verklighet. Ljud hörs, syner framträder och man sluts upp i din text
2006-12-25

  sockerspöket
När sorgen inte hunnit överträffa chocken.. det är vad jag tänker när jag läser denna.. mkt. fint skrivet.
2006-12-19

    Lindizz
bra fångat i denna text, sorgset...
2006-12-19

    ellabella
Kalla kårar.. förväntade mig faktiskt något helt annat
när jag bara sett titeln..
En dåligt filmad dröm.. ett mardrömmens pilotavsnitt som aldrig
bör visas.. nej det är bara verkligheten..
Språket, vackert som alltid.. sorgset.. en stillsam bedjan,
som igenkännes..
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson