Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Snö? Jo, det finns på våra fina vykort.\"


God klimatförändringsjul!


Har man inga stövlar så blir man blöt om fötterna
Är man blöt om fötterna så blir man troligen förkyld
Är man förkyld så blir man hes
Är man hes så viskar man
Den som viskar han ljuger
Ljuger man så kan man åka i fängelse
Åker man i fängelse så börjar man troligen att knarka
Knarkar man så dör man

Så glöm för i helvete inte stövlarna!




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-12-21 14:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här, just texter i den här rundgångsstilen känns verklighetsnärande
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna