Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... snälla prata .... .... jag lovar att lyssna ...


Älskling.

Dina ögon har börjat få en
gråaktig nyans
mitt i allt det blåa och outgrundliga
som brukade vara din sköld
mot omvärlden

dina ögon som alltid
brukade lysa så starkt
glittra och glimra
till ditt pärlande skratt
har slocknat

kvar är bara ett tomt skal
tömt på all lycka

jag kan se
rakt igenom dig

Älskling, älskling fan älskling

man måste inte alltid vara stark.




Fri vers av Momalolinon.
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-12-21 19:10



Bookmark and Share


  eatinginside
Ja, riktigt bra text!
2007-01-17

    ej medlem längre
Starkt beskrivet! Bra!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.